Vilkår


Registrering av informasjon

Opplysninger om kunder registreres kun i forbindelse med salg. Informasjonen du oppgir er konfidensiell og ingen informasjon sendes videre eller selges til tredje part. Registrerer du deg som mottaker av nyhetsbrev i handleprosessen vil kun ditt navn og epostadressen du oppgir brukes til dette formålet. Cvmaler.no lagrer ingen opplysninger om kredittkort.

 

Betaling og levering

Alle prise oppgis i tilknytning til det enkelte produktet. Totalpris for bestillingen oppgis før du bekrefter kjøpet og går videre til betaling. Det påløper ingen leveringstillegg eller andre tillegg. Kjøpet ditt er tilgjengelig umiddelbart etter at betalingen er gjennomført. Du vil få mulighet til å laste ned filen du har kjøpt på ordre-siden, samt via email tilsendt oppgitt email adresse.

 

Angrerett og reklamasjon

Vi ønsker bare fornøyde kunder og tilbyr derfor en 100% fornøy garanti ved alle kjøp. Dersom du ikke skulle være fornøyd med din cv-mal vil vi refundere kjøpet. Alt vi krever til gjengjeld er at du forteller oss hvorfor du ikke er fornøyd med cv-malen.

Når du kjøper en cv-mal får du tilgang til umiddelbart. Du samtykker til at leveringen påbegynnes umiddelbart og at du derfor ikke har angrerett på kjøpet, jf. angrerettlovens § 22 bokstav n. Her kan du lese hva forbrukerrådet skriver om angrerett på nedlastbare produkter.

Dersom det er noe galt med cv-malen vil vi naturligvis ordne dette ved å gå deg en ny nedlastningslenke eller kreditere kjøpet. Ved feil ber vi deg ta kontakt med oss på post@cvmaler.no slik at vi kan ordne opp raskest mulig.

 

Flere spørsmål? 

Har du flere spørsmål vedrørende bestilling, leveranse, pris eller lignende kan du lese mer om dette under Vanlige spørsmål eller Kontakte oss her.