Gratis CV mal i Word


Last ned enkelt redigerbare CV-maler

Hvis du leter etter en gratis, nedlastbar CV-mal har du kommet til riktig plass!
Vi har en mal som passer perfekt for deg, enten du er nyutdannet eller en erfaren jobbsøker. Finn en mal som passer for deg, last ned umiddelbart og fyll inn din informasjon. Enklere blir det ikke.

 

Tradisjonell CV-mal

Denne tradisjonelle CV-malen gir deg mulighet til å presentere dine ferdigheter og erfaringer i et ryddig, lesbart format. Den gir det en personlig presentasjon av deg og din utdanning, samt dine spesifikke ferdigheter og tidligere erfaringer.

Gratis cv-mal
Last ned her

 

Klassisk cv-mal

Denne malen gir den en klassisk CV med en innledende personlig presentasjon etterfulgt av arbeidserfaring, kompetanse og utdanning.

Cv-mal for word
Last ned her

 

Lang cv-mal

Denne CV malen er for kanditater med lengre erfaring. Den gir deg muligheten til å vise dine ferdigheter og erfaring på en enkel og oversiktlig måte. Det krever mer arbeid, men gir en gjennomtenkt og entusiastisk CV som vil fange arbeidsgivers interesse.

Cv-maler for Word enkelt redigerbar
Last ned her

Se flere av våre CV-maler


HVORDAN SKRIVE EN BRA CV

Som jobbsøker må du være overbevisende. Du må fremstå motivert, kompetent og troverdig og vise arbeidsgiver at du er den rette kandidaten. Å ha en cv som viser deg i ditt beste lys og trekker frem dine sterkeste sider er derfor en av dine viktigste verktøy når du søker på en ny jobb.

For å hjelpe deg på veien har vi laget en Hvordan skrive cv guide som er enkel å følge som skal hjelpe deg gjennom prosessen. Men før vi starter er det viktig at du er bevisst på at det ikke finnes en riktig måte å skrive en cv på. Det er ingen faste regler og CV-en bør tilpasses den stillingen du søker.  Informasjonen på denne siden består av beste praksis og er ment for å hjelpe deg å vise deg frem i ditt beste lys, både som person og som en profesjonell.

 

Innhold:

 1. Utforming
 2. Personalia
 3. Utdanning
 4. Arbeidserfaring
 5. Referanser
 6. Nøkkelkvalifikasjoner

 

Utforming

Når du skal strukturere din cv er det viktig å få frem din kompetanse på best mulig måte. Det er viktig at CV-en ser ryddig ut og lettlest ut, og at dine kvalifikasjoner kommer tydelig frem. Hvilken rekkefølge du velger å fremstille disse punktene er opp til deg.

Cv-en bør inkludere:

 • Personalia
 • Utdanning
 • Relevant arbeidserfaring
 • Referanser

Alternativ kan du også inkludere nøkkelkvalifikasjoner, ferdigheter, kurs, verv, språk, og fritidsinteresser. Cven bør maksimalt være på to sider og informasjonen bør presenteres i korte setninger og/eller stikkordsform. (Du kan se flere eksempler her)

 

Personalia

Her bør du inkludere ditt fulle navn, telefonnummer, email og adresse. Alternativt kan du oppgi fødselsdato og sivilstatus.

Eksempel

Ola Nordmann

+47 99999999

ola.nordmann@email.no

Slottsveien 1, 0010, Oslo

 

Utdanning

Dersom du er nyutdannet eller har lite relevant jobberfaring er det best å posisjonere utdanning før arbeidserfaring. Akademiske og vitenskapelige yrker velger også ofte å plassere utdanning først. Du kan velge å skrive litt om hva du har lært, men kun hvis det er relevant.

 • Inkluder graden i omvendt kronologisk rekkefølge (med den nyeste erfaring først)
 • Husk å inkluder navn på skole/universitet og utdanning
 • Dersom det er relevant kan du inkludere utmerkelser og eventuelle prosjekter
 • Hvis du er student eller nyutdannet kan du legge ved GPA/karaktersnitt dersom det er 3.5 eller høyere (GPA 1-5)

Eksempel

Universitetet i Oslo | Bachelor i Kriminologi

August 2012 – Juni 2015

 • Bacheloroppgave i Sosial arbeid
 • Karaktersnitt på 3.9 (1-5)

 

Arbeidserfaring

Her kan du skrive de nyeste og mest relevante stillingene du har hatt i forhold til jobben du søker. Det er best å plasser arbeidserfaring før utdanning hvis du har fem eller flere års erfaring innenfor jobbområdet.

 

 • Inkluder arbeidserfaringen i omvendt kronologisk rekkefølge (med den nyeste erfaringen først)
 • Husk å inkluder navn på bedrift, jobtittel og dato for sysselsetting
 • Forklar hva stillingene omfatter, hva dine konkrete arbeidsoppgaver var og hvilke kunnskaper du har tatt med deg videre fra erfaringen

Eksempel

Opera | Konsulent
2008 – 2017
Litteraturprosjekt på nett i utviklingsfase, var analytiker og rådgiver på frilansbasis.

 • Analyserte og videredesignet brukergrensesnitt på nettsiden og skrev det redaksjonelle inneholder
 • Videreutviklet forretningside og gjorde lønnsomhets-, konkurrent- og markedsanalyser

 

Referanser

Referansepersoner er ofte den sikreste kilden for arbeidsgiver å bekrefte opplysningene du oppgir på CV-en. Det er sjeldent nødvendig å oppgi referanser tidligere en vet et intervju. I CV-en kan du velge å skrive ”Referanser oppgis ved forespørsel” men dersom du blir bedt om å inkludere referanser bør du tenkte på:

 • Oppgi minst to referanser
 • Referanse oppgis med navn, stillingstittel, email og telefon
 • Kontakt alltid referansepersonene på forhånd og informer de om hvilken jobb du har søkt på

Eksempel

Ola Nordmann

Senior konsulent | Statoil

Ola.nordmann@email.no

+47 99999999

 

Nøkkelkvalifikasjoner / profil (Valgfri)

I denne seksjonen kan du trekke frem relevant erfaring og egenskaper som matcher de kvalifikasjonene din ny potensielle arbeidsgiver er ute etter. Nøkkelkvalifikasjonene skal gi arbeidsgiveren et raskt overordnet bilde av deg og din ”profil”. Her kan du fremheve relevant utdannelse, jobber, samt konkrete resultater du har oppnådd. Dersom du velger å inkludere inkluderer nøkkelkvalifikasjoner bør den posisjoneres øverst på CV-en.

Eksempel

Jeg har i 5 år fungert som assisterende daglig leder i leketøysbutikk, hvor jeg bidro til å levere solide salgstall over målsetting hver måned.